На Харківщині загинуло 932 особи, серед них – 45 дітей – дані обласної прокуратури (відео)

05.07.2022 16:55   -

Напружена ситуація у Харкові, виконання бюджету та програм економічного та соціального розвитку регіону – головні теми чергової сесії Харківської обласної ради.

Народні обранці працюють у режимі онлайн та приймають важливі для регіону рішення, особливо під час воєнних дій. Серед обговорюваних питань були і
кадрові питання та внесення змін до обласної програми «Цифрова трансформація» на майбутні роки. Більше того, взяв слово та силовий блок регіону: за даними обласної прокуратури з початку повномасштабного вторгнення зафіксовано 2450 військових злочинів РФ; є дані про 932 загиблі, серед яких 45 – це діти; поранення отримали понад 1 700 осіб та 5 500 об’єктів у регіоні зруйновано та пошкоджено. Наразі, кажуть у Харківській прокуратурі, розслідування триває, зокрема із залученням українських та міжнародних прокурорів.

У засіданні взяв участь і мер Харкова Ігор Терехов. Очільник міста зазначив, що і зараз, і попереду ще багато роботи, щоб відновити нормальне життя в країні і для цього потрібне максимальне єднання всіх сил.

Мария Соловьева, Ярослав Кононенко, Виктор Ноздрачев, Александр Хроль