“Місто не буде економити жодної копійки на оплаті праці освітянам”. У Харкові вітають педагогів

01.10.2023 12:27   -

За вагомі професійні здобутки та сумлінну працю на освітянській ниві низку педагогів Слобідського району відзначили Грамотами та Подяками.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Ви виховуєте з наших дітей справжніх громадян України. Сьогодні ваші учні відстоюють Україну, ваші учні відстоюють і відстояли наше славетне Місто – Герой Харків. І я дуже вдячний вам за це. Знаєте, сказати, що наступний рік буде важким, це нічого не сказати, бо бюджет буде скорочуватись, але що стосується освіти, жодної копійки економії не буде на оплату освітан. Тому, як були у нас кошти, які сьогодні, так і будемо виділяти ці кошти на освіту. Я розумію, що буде важко, але ми витримаємо це, бо я розумію, що освіта це фундамент майбутнього.

Безперечно, професія вчителя має велику важливість в житті кожної людини. Вчитель може сформувати майбутнє кожного учня, розкрити його таланти та розвинути навички, акцентував Ігор Терехов. Це єдина професія, де можна вплинути на формування майбутнього суспільства. І для кожного педагога професія – це покликання на все життя.

ГАЛИНА ШПОДАРЕВА ВЧИТЕЛЬ ЛІЦЕЮ №46
Для мене професія вчителя – це 42 роки педагогічного стажу. Тому професія вчителя це моє життя.

НАТАЛЯ ДОЛУДА СПЕЦІАЛІСТ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ
Так розпорядилось життя, що я стала вчителем. І працювати в освіті почала. Це цікаво. Це новітньої. Це з дітьми. Це вічно молодий.

НАТАЛЯ ГРОШЕВА ВЧИТЕЛЬ ЛІЦЕЮ №95
Для мене це моє життя, в першу чергу. Життя моїх дітей. Все важливо. Працюємо, в будь-який час.

А найголовніше в професії, це любов до дітей. З цим погоджуються всі педагоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

СВІТЛАНА БЕСЄДІНА ВИХОВАТЕЛЬ ДИТСАДОЧКУ №114
Любов до дітей. А діти це наше майбутнє. Наші квіти

НАТАЛЯ МИРОШНИЧЕНКО ЗАВІДУВАЧ ДОШКІЛЬНОГО ЗАКЛАДУ №337
Дуже люблю ці маленькі душі. Їх хочеться розкривати, пишатися ними. Це саме найдорожче, що, мабудь, є у жінки – наші маленькі діточки. Я завідувач дошкільного закладу, і ми чекаємо вже, що наші дошкільні заклади вже відчинять двері в мирному місті, ми дуже цього прагнемо.

ОСТАННІ НОВИНИ