Льодова брила потрощила автівку

04.02.2013 17:07   -
Автор:

Температурні перепади наробили лиха. Льодова брила мало не вбила Сергія. Чоловік віз додому знайомого, як на вулиці Римарській лобове скло його автівки протаранила буруля.

Сергій водій

-Проехал буквально пару метров. С крыши дома сорвалась льдина. Сразу остановились, человека, который сидел со мной забрала скорая помощь.

Максим як раз і є той пасажир. Хлопець сидів поруч із водієм на передньому сидінні і удар льодяної брили прийшовся саме на нього.

Максим постраждалий

-В больнице обследовали, сделали рентген грудной клетки, сказали переломов нет, ребра целые, ушиб просто и все.

Та на даху шестиповерхівки ще достатньо льодяної загрози. Яка не тільки може покалічити, а й вбити. Познімати її, за годину після інциденту, викликали альпіністів. Але спеціалістів місцеві мешканці небезпечного будинку впускати не хочуть.

Вадим Сухоруков альпініст

-Жильцы не пускают на крышу. Ругаются, говорят, что мы им пачкаем, портим, ламаем крыши.
 
Та врешті-решт альпіністам вдається вийти на дах і позбивати найнебезпечніші бурулі.

Альпіністи кажуть, заявок по будинку шість по вулиці Римарській, на очищення даху від буруль, від місцевих мешканців їм не надходило. Тож, про загрозу вони не знали. Інформацію цю підтверджують і в департаменті житлового господарства. Невідомо тільки одне – хто тепер нестиме відповідальність за пошкоджену автівку і забиття пасажира.

Олена Мітясова