"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Харківському національному університету ім. В. Каразіна – 218

Ювілей Каразінського університету
YouTube video player

Харківський національний університет імені Василя Каразіна відзначає 218-ту річницю з Дня відкриття. Це той ВИШ, що випустив в світ не одне покоління висококласних фахівців та науковців. Всіх тих, хто вивчає і навчає. Працює та вдосконалює. Розвиває нові горизонти,  формуючи потужну інтелектуальну базу країни.

Поважну дату родина каразінців святкувала у форматі засідання Вченої ради університету. Мер Харкова Ігор Терехов подякував всьому професорсько-викладацькому колективу ВИШу за стійку позицію і щоденну кропітку працю, особливо зараз, у такі непрості часи, коли ворог посягнув на святе, те, де трудилися каразінці протягом багатьох років. 

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я вірю, що після нашої перемоги ми все це відбудуємо, відбудуємо корпуси, спортивний корпус, відбудуємо П’ятихатки, але саме головне, що ви зберегли – це людей, викладачів, студентів. На жаль, не всіх, тому, що багато з вас пішли на війну і, на жаль, загинули. Загинули за те, що ми з вами живемо, загинули за право нам називатися українською нацією. І безумовно ми схиляємо голови перед їх подвигами і безумовно заради них, ради нашого майбутнього ми повинні вистояти , ми повинні перемогти. Ми повинні усе відбудувати після нашої перемоги. Я дуже вдячний вам за вашу підтримку, за вашу позицію. За те, що місто Харків місто герой. Це безумовно ваша заслуга. І дякую, що місто Харків звучить як місто – залізобетон. І за цю волю, волю до перемоги, яку демонструють усі харків’яни. Дякую і вітаю вас з 218-ю річницею каразінського університету. Слава Україні! 

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ТЕТЯНА КАГАНОВСЬКА РЕКТОР ХНУ ІМ.В.КАРАЗІНА
Я думаю, що саме цей дуже складний рік наочно засвідчив нам нашу силу, дух, характер. Всім показав, хто для нас є другом, що для нас особисто означає наш університет. Що є університет для нашого Харкова і для нашої країни. Це дійсно не перший надскладний рік в тривалій історії нашого каразінського університету. Але це виклик на питання, відповіді на які ми ще будемо шукати довго. Тому що від цих відповідей на цьому роздоріжжі долі буде залежати майбутнє нашого університету.

ОСТАННІ НОВИНИ