Как правильно выйти из “постпраздничного синдрома” – советы психолога

09.01.2020 12:42   -
Автор:
Після свят, особливо новорічних, коли всі вихідні пройшли у атмосфері веселощів, зустрічах і застіллях, буває дуже складно повернутися до звичного робочого ритму. Але потрібно і зробити це, кажуть психологи, можна і доволі комфортно. Так як працездатність безпосередньо залежить від самопочуття, подолати післясвятковий синдром, запевняють, допоможуть контрастні водні процедури, фізичні вправи, прогулянки на свіжому повітрі. Крм того фахівці радять обов"язково змінити режим харчування, дати організму просто відпочити від алкоголю та важкої їжі, їсти менше, але частіше. А ще нормалізувати свій графік сну. Що ж до робочого графіку, то у нього, вважають, слід входити поступово, не намагатися зробити все і одразу, скласти план пріоритетних завдань. Але разом з тим будувати і довгострокові плани і ставити цілі, бо початок року для цього саме той час. 
 
Лариса Гресь психолог-астролог 
 
Конечно, желательны хорошие мечты, желание и настроение. Мы знаем, что реализовывается хорошее. Еще Сенека говорил, что кораблю без курса даже попутный ветер не поможет. Поэтому, если мы в своих мыслях будем носить хорошие ожидания, веру в то, что у нас всё получится мы можем надеяться на то, что в нашей жизни реализуются даже самые неожиданные планы. 
 
Простіше буде повернутися до роботи, зазначає психолог, якщо ще й не засмучуватися, що свята закінчилися і вже починати детально планувати найближчий відпочинок чи то наступні вихідні, чи то відпустку, бо, як то кажуть, вже буде гріти душу, адже життя продовжується. 
 
Лариса Гресь психолог-астролог 
 
Жизнь интересна и познавательна бывает тогда, когда у человека есть интерес и человек способен его создать сам. Этот интерес может находиться совсем рядом в соседнем магазине или на соседней улице, этот интерес может быть у нас на работе или может в детском садике у нашего ребёнка. Жизнь устроена так, что человек сам является хозяином своей жизни и что он пожелает, что он носит в своём сознание, то у него и реализовывается.
 
Тож психолог радить не впадати у відчай взагалі ніколи, постійно мотивувати себе, просто навчитись жити, радіти, у всьому знаходити позитивні моменти, в тому числі і в роботі, а тому працювати із задоволенням.