Изюмскую городскую больницу капитально отремонтируют

18.07.2017 15:22   -
Автор:
Ізюмську міську лікарню капітально відремонтують. Про це повідомила голова Харківщини Юлія Світлична під час робочої поїздки. Вона зазначила, що в цьому році відновлювальні роботи ведуться на близько 20 соціальних та інфраструктурних об’єктах Ізюмщини.
 
Юлія Світлична голова Харківської обласної державної адміністрації
 
Міська лікарня в місті Ізюмі в перші хвилини дуже багато рятувала життів наших воїнів. Тому безаперечно капітальному ремонту міській лікарні бути. Після проведення тендерних процедур ми будемо направляти фінансування. Буде проведено капітальний ремонт покрівлі, встановлять нові вікна, двері, палати, а також кабінети в яких будуть надаватися послуги мешканцям Ізюму. 
 
Ізюмська міська лікарня обслуговує не тільки мешканців міста та свого району, а також сусідніх Борівського та Барвінківського. До складу лікарні входить 8 відділень, у кожному з яких щодня проходять лікування близько 40 пацієнтів. Керівнику області вдалося домогтися виділення коштів для проведення ремонтних робіт у сумі 28 мільонів гривень. 
 
Юлія Світлична голова Харківської обласної державної адміністрації
 
Фінансування закладене із Державного фонду регіонального розвитку. Також буде долучений і обласний бюджет і місцевий бюджет частково. Насьогодні ми маємо чіткий план та будемо проводити тендерні процедури. І я сподіваюся, що в найближчі тижні ми будемо поступово приступати до ремонту міської лікарні.