История со скандальным строительством на Иванова 27 наконец завершилась

22.05.2015 16:43   -
Автор:

Біля будинку двадцять сім на вулиці Іванова сьогодні висаджені свіжі кущі бузку. Але так було не завжди, кілька тижнів тому просто перед вікнами місцевих мешканців було розгорнуто нелегальне будівництво. Тоді у справу втрутилось керівництво міста і будівлю, що заважала людям, демонтували. Та зносом справа не завершилася.

Ігор Терехов заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста

Здесь был у жильцов этого дома довольно ухоженный палисадник, за которым они очень следили и так душевно относились. И хотят, чтобы у них здесь был полисадник, и чтобы все было восстановлено в первозданном виде.

І первинний вигляд двору повернули. Людмила Леонідівна – одна з активістів, які боролись на знесення незаконної будівлі, каже, тепер, коли все завершено, вона спокійна.

Людмила Леонідівна місцева мешканка

Спланировали этот участок, высадили сирень, вот. Сделали хороший асфальт и здесь и в подворотне. Вобщем, мы очень довольны.

Мешканці будинку на Іванова діляться, наступної весни чекають з нетерпінням, адже тоді перед їх вікнами заквітнуть кущі бузку і від будівельного скандалу залишаться тільки неприємні спогади.