Ігор Терехов привітав комунальників Новобаварського, Холодногірського та Салтівського районів (відео)

15.03.2024 15:29   -

Завдяки ним Харків живе та працює! Все це про працівників самої героїчної сфери, що об’єднує в собі комунальні підприємства водоканалу, енергетики, газового, теплового та дорожнього господарства. З професійним святом Днем житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення привітали комунальників Новобаварського та Холодногірського районів. Та подякували кожному за самовіддану працю, за те, що, незважаючи на всі небезпеки та складності воєнного часу, вони утримують спільний міський фронт під назвою “комунальний”.

МАРГАРИТА ГРІБЦОВА НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ КП «ЖИЛКОМСЕРВІС» НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Ми любимо наше місто, працюємо задля наших мешканців, задля добробуту нашого міста. Для мене Харків це місто-герой і всі харків’яни – це герої! Шановні комунальники, вітаю вас з професійним святом! Бажаю вам та вашим родинам миру, добра!

ВЛАДИСЛАВ ПАЛАМАРЧУК ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА ДЕФ-5 КП «ШЛЯХРЕМБУД»
Професія дорожнього робітника вона не тільки потрібна але дуже важлива для нашого міста. Коли ти бачиш як розквітає вулиця після того як ти зробив там дорогу, коли ти прибрав сміття, коли ти почистив взимку сніг, коли люди всі виходять щасливі, всі дякують. Це все зігріває, надихає і хочеться працювати і працювати для нашого міста!

ЄВГЕН СОРОКІН НАЧАЛЬНИК РЕД №3 НОВОБАВАРСЬКОГО ТА ХОЛОДНОГІРСЬКОГО РАЙОНІВ КП «КОМПЛЕКС З ЕКСПЛУАТАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ ВОДОЗНИЖЕННЯ ТА ЗЛИВОВОЇ КАНАЛІЗАЦІЇ»
З початку було важко, я маю на увазі коли почалася війна, роботи було дуже багато. Багато було руйнувань, відновлювали все за добу, максимум за дві доби. Плюс ще своєї роботи багато, це наша повсякденна робота, яка і прочищення систем та прибирання міста. Я бажаю нашим комунальникам, щоб ця війна ніколи не затьмарювала наше повсякденне життя, щоб ми працювали на благо нашого рідного міста!

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Із самого початку війни ви довели, що ви найкращі! Що ви герої! Дякую вам кожному! Завдяки вам наше місто живе, завдяки вам незважаючи на жахливі обстріли наше місто найчистіше і найкомфортніше місто в Україні! Завдяки вам в квартирах харків’ян тепло, завдяки вам є вода – і холодна, і гаряча. Завдяки вам якнайменше по всій країні було блекаутів. Завдяки вам, коли приїжджають до Харкова чи то іноземні гості, чи то наші гості вони завжди кажуть – як це можливо, щоб місто було таким гарним, доглянутим і таким чистим. Я дякую вам всім! Дякую нашому КП «Харківблагоустрій», дякую «КВБО», дякую тепловикам, водоканалівцям, дякую усім, шляховикам! Хочу побажати кожному з вас перш за все, щоб найшвидше була наша перемога, щоб нарешті настав мир! Кожному з вас хочу побажати родинного затишку, щастя, гарного настрою і разом відбудовувати наше славетне місто-герой Харків! Дякую вам, зі святом вас!

Дякували та вітали з професійним святом і комунальників Салтівського району. Для них також були урочистості. Проте і ті, хто щоденно слідкують за чистотою в місті, водою в кранах та теплом в батареях самі довели, що вони не тільки професіонали своєї справі, а ще й творчі особистості.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЛЮБОВ ЦЕМЕНКО НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ» САЛТІВСЬКОГО РАЙОНУ
Ми дуже вдячні, що ми працюємо і живемо у самому найкращому місті – Харкові, місті-герої! І це завдяки нашому меру Ігорю Олександровичу Терехову. За його працю денну та нічну ми на нього рівняємось! Ми хочемо, щоб наше місто розквітало, було ще краще ніж воно є! Шановні комунальники, шановні колеги! Я вас вітаю з нашим святом, ми не підведемо наше місто, будемо працювати!

ОЛЕКСАНДРА ПЕТРУК НАЧАЛЬНИК ДІЛЬНИЦІ КП «ХАРКІВБЛАГОУСТРІЙ» САЛТІВСЬКОГО РАЙОНУ
Незважаючи на те, що зараз дуже важкі часи і йде війна ми хочемо допомогти нашою роботою підіймати настрій нашим людям, які живуть тут і залишаються у Харкові! Хочемо сказати велике дякую нашому меру за те, що він допомагає нашому місту, за те, що всі комунальні підприємства можуть працювати, за те, що наші діти можуть навчатися. Хочу привітати наших комунальників з професійним святом і побажати здоров’я, щастя та скорішого миру!

ЯНА БУБЛИК ІНЖЕНЕР ДІЛЬНИЦІ КП «ЖИЛКОМСЕРВІС» САЛТІВСЬКОГО РАЙОНУ
Працюючи у комунальному закладі на власні очі я бачу як завдяки спільній праці нашого мера, адміністрації району, благодійних організацій, комунальних підприємств та мешканців відновлюються будинки, відбуваються ремонтні роботи. Користуючись нагодою хотіла привітати всіх комунальників з професійним святом! А побажати найжаданішого для всіх нас – це перемоги, найскорішої!

ОСТАННІ НОВИНИ