Игорь Терехов: в Харькове в этом году установят новую елку

06.11.2018 13:40   -
Автор:
В Харкові стартувала кампанія з підготовки міста до новорічних свят. Частину площі Свободи вже огородили парканом. Всередині зараз зводять величезну ковзанку. В порівнянні з минулими роками, цього разу льодова арена, кажуть у міськраді, за розмірами буде набагато більшою. Наразі на її місці робочі зі спецтехнікою. Основу засипають піском. Через схил самої площі Свободи – піскова подушка у деяких місцях сягає одного метру. Незабаром поруч із ковзанкою Харків встановить ялинку. Як повідомив перший віце-мер Ігор Терехов, цьогоріч харків'ян планують вразити. Як самою концепцією новорічного містечка, його видозмінять, так і новорічними декораціями. 
  
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Елка очень красивая, новая, современнейшая елка, равных которой нет. Там появится звездное небо и домик Деда Мороза. И очень красивое открытие будет. Совершенно другая концепция площади будет. Кроме того, могу вам сказать, что каток появится огромнейший, такого Харьков еще не видел катка.
 
Незважаючи на те, що до свят ще далекувато, харків'яни вже в приємному передчутті. Будують свої плани на новорічну ніч, аби бути в самій гущі свята, щоб оцінити і атмосферу, і організаторські здібності Харкова щодо влаштування свят у місті. 
 
Олександр студент 
 
Я не знаю, чем меня можно удивить, но я надеюсь, у них получится. В прошлом году было довольно таки красиво. Приходил посмотреть. Ну это вот этот вот городок сказочный, каток, довольно таки красиво создают такое вот настроение.  
 
Марія студентка 
 
Я здесь не проживаю, я здесь первый год , я здесь учусь. И я буду очень рада увидеть здесь очень красивую елку и пригласить всех своих друзей, потому, что они часто ко мне приезжают. И раз такое дело, конечно захочется здесь отметить Новый год. 
 
Тетяна та Максим студенти 
 
Ждем нового года, ждем все нового формата, новую елку, желательно пошире и побольше ярмарку.
 
Олена студентка 
 
Когда я приезжаю, меня очень впечатляет это все. Тут огромная елка, тут можно покататься на катке. И веселье царит вокруг меня в принципе все устраивает. Весело, ярко, громко, со звездами.
 
Яскраву виставу зараз у місті готують і для харківських школярів. Як зауважив перший віце-мер Ігор Терехов, новорічну казку під час зимових канікул зможуть переглянути 60 тисяч дітей -  вихованців навчальних закладів Харкова. Все дійство проходитиме не в оперному, як зазвичай, а в палаці спорту.