Игорь Терехов провёл личный приём граждан

20.05.2016 12:25   -
Автор:
Вирішення наболілих питань. Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов провів особистий прийом громадян. Серед комунальних питань, з якими прийшли харків'яни – одне з головних від жителів приватного сектору – підвищення ціни на газ. Люди стурбовані тим, як вони переживуть наступну зиму.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Мы разговариваем с людьми и отвечаем полностью на их вопросы и конечно предлагаем оформлять субсидии они обращааются в наше управление труда и социальной защиты, потому что без субсидий людям очень будет сложно пережить зиму. Конечно есть вопросы по установке счётчиков и на них мы тоже даём ответы, потому что есть целая категория людей. Это и ветераны труда и дети войны, которым будут установлены счётчики по целевой программе нашего мера Геннадия Кернеса, поэтому этот вопрос мы тоже будем решать. 
 
Чимало запитань на прийомі першого віце-мера було і про сусідські взаємовідносини. Так до нього звернулися люди, які попросили допомогти у вирішення комунальної проблеми з новим сусідом. Чоловік, купивши квартиру в одноповерхівці, ускладнив існування багатьох родин, які проживають в будинку. Ігор Терехов взяв це питання на особистий контроль і вже в суботу з усіма профільними службами виїде на місце.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
К сожалению есть случаи, когда недобросовестные люди покупают ту или иную квартиру и заходя туда делают переоборудование, перепланировку, чем действительно нарушают быт людей. И их хамское поведение, когда им наплевать на то как будут жить другие люди. Мы обязаны реагировать и наша реакция будет очень жёсткая. 
 
За кілька годин особистого прийому Ігоря Терехова наболілі питання більше трьох десятків харків'ян були вирішені на місці. Такі зустрічі першого віце-мера з громадою міста проходять кілька разів на місяць на постійній основі.