Харьковские коммунальщики посоревнуются дворами

27.06.2017 13:27   -
Автор:
Як це жити у кращому дворі. Це на власному досвіді знають мешканці будинку під номером 19-Б по проспекту Науки. Комунальники Шевченківського району позиціонують цей двір як кращій в плані благоустрою. Який, доречі, не припиняється ні на день. Ось і сьогодні тут озеленювачі висаджують різнокольорові квіти на клумби. 
 
Світлана Рибнікова начальник філії КП "Харківблагоустрій" Шевченківського району
 
Сегодня в этом дворе будет высажено 2 000 цветов. Это тагетис, петуния, сальвия и вербена. До этого в этом дворе уже было высажено 8 000 цветов. Так же было выполнено благоустройство этой территории. Т.е. высажены газоны. Вывезены железо-бетонные конструкции. Газоны мы накрываем агроволокном для того чтобы голуби не выбирали семена и для лучшей всхожести. Создаётся парниковый эффект. 
 
Аби двір перетворився на кращій комунальникам довелося добре попрацювати. Зізнаються, це праця не одного дня великого колективу двірників. 
 
Світлана Рибнікова начальник філії КП "Харківблагоустрій" Шевченківського району
 
Приводить в порядок данный двор мы начали два года назад. Здесь выполнили асфальтировку, а дальше пошли наши работы. Планировка газонов и благоустройство территории. В этом дворе нам водянщики сделали поливочные выводы. Все клумбы и газоны – регулярно производится полив. На предприятии закуплены шланги, порядка 200 метров. Это всё надо поливать, сохранять. Лето совсем жаркое, поэтому мы за этим всем будем следить. 
 
Цей двір комунальники Шевченківського району виставлять на районний конкурс "Кращій двір з благоустрою", підсумки якого підібють вже у серпні. Фінал запланований на День міста.