Харківське лоббі

29.10.2012 16:20   -
Автор:

Депутати- мажоритарники від Харківщини  виходять у лідери. У парламенті губернатор Михайло Добкін бачить їх чотирнадцять. До них приєднаються ще троє по списку. Харківське лоббі відстоюватиме інтереси регіону. Першочергова їх задача- зосередили свої сили у комітатех. І далі від цього буде формуватись стратегія.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Все будет зависеть от конфигурации Верховной Рады, от состава правительства, и от той программы, которая будет принята по итогам формирования нового Кабинета Министров или обновленного Кабинета Министров.

Завдяки "харківському лоббі", -каже Михайло Добкін, вдасться завершити розпочаті реформи задля розвитку Слобожанщини. Партія Регіонів упевнено виходить уперед.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Это говорит о том, что впервые за всю историю независимой Украины политическая сила, которая находится у власти получила подавляющую поддержку или поддержку поддавляющего большинства людей, пришедших на избирательных участках.

Явка на дільницях становила більше п"ятдесяти відсотків. У порівнянні з виборами дві тисячі десятого, люди голосувати набагато активніше. Задачу президента України про вільні і демократичні вибори Харківська область виконала, каже губернатор. На дому проголосували три відсотки від усієї кількості виборців. На декількох дільницях, через погодні умови зникла електрика. Але через деякий час світло поновили, ані процесу волевиявлення, ані підрахунку голосів це не завадило, суттєвих порушень не зафіксовано.

Євгенія Кутнова, Євген Карпенко. Харьковские Известия