Депутаты готовятся к проведению сессии Харьковского городского совета

02.04.2019 16:26   -
Автор:
Перш ніж винести питання на ухвалення сесії міськради, проекти рішень розглядаються на засіданнях постійних депутатських комісій, така процедура. Тож на порядку денному десятки питань, щодо надання земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування об"єктів, дозволів на розробку документації та проведення експертної оцінки, відновлення договорів оренди та зокрема затвердження нового Положення про оренду землі. 
 
Євгеній Швець заступник директора Департаменту територіального контролю 
 
Понятно отобразить хронологию и алгоритм действий, во-первых землепользователя по заключению договоров аренды земли, по их изменению и расторжению, а также алгоритм действий исполнительных органов городского совета.  
 
Крім того є питання, що стосуються і комунальної власності.  
 
Володимир Солошкін заступник директора Департаменту економіки та комунального майна 
 
Данный проект направлен на эффективное использование объектов коммунальной собственности Он состоит из 5 приложений. Мы даём предварительное согласие на приём в коммунальную собственность квартир, одного общежития и инженерных сетей, которые обслуживают жилой фонд. 
 
Ще низка питань щодо виконання діючих у Харкові міських комплексних програм з охорони здоров"я, освіти, внесення до них змін та перерозподілу коштів, як то у програмі спортивних та іміжевих проектів. 
 
Олексій Чубаров директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту 
 
Что нам даст возможность создать спортивный талисман города Харькова. Он уже разработан. Вы знаете, что победил "Хорёк". Уже 14 апреля на марафоне он будет презентован.
 
Засідання комісій тільки розпочалися. Попереду ще ряд засідень. І тільки після того, як всі питання будуть вивчені та ухвалені, вони  будуть винесені на розгляд  сесії міськради.