В селі Довжик на Харківщині росіяни дронами зруйнували школу (фото)

27.02.2024 09:22   -
В селі Довжик на Харківщині росіяни дронами зруйнували школу (фото)

В ніч на 27 лютого ворожі безпілотники вдарили по селу Довжик Богодухівського району. Під ударом двох БПЛА опинився Довжанський ліцей, повідомляє Iнфосiтi.

Внаслідок удару була часково зруйнована триповерхова будівля ліцею. Без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Раз на 3 дні у Харкові знищується освітній заклад». У муніципалітеті навели статистику наслідків 2-х років війни

Загалом минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема, Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ та ін.

Авіаудари ворог наносив по н.п. Синьківка, Великий Бурлук та ін.

“Біля 00:25 у м. Дергачі Харківського району ворог влучив на відкриту територію. Внаслідок обстрілу горіла трава. Жертв та постраждалих немає.


О 23:20 відбувся обстріл с. Курилівка Куп’янського району. Влучання в цивільне фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіло ангарне приміщення. Без постраждалих.


О 12:00 у м. Вовчанськ горів приватний будинок внаслідок ворожого обстрілу. Без постраждалих”, – повідомив очільник ХОВА Олег Синєгубов.


Тривають бої на лінії зіткнення. За добу українські захисники відбили 2 атаки противника в районі Іванівки та Табаївки, та ще 20 атак в районі Синьківки.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ