У Харкові службовець вимагав хабар за місце на кладовищі (фото)

11.09.2023 14:49   -
У Харкові службовець вимагав хабар за місце на кладовищі

У серпні 2023 року доглядач одного з харківських кладовищ вимагав від чоловіка гроші за місце на цвинтарі. Про це повідомляє Інфосіті.

За даними слідства, ділок вимагав 2000 доларів США за те, щоб безперешкодно виділити місце для поховання близької людини цього чоловіка на кладовищі Харкова.

Службовець зателефонував до чоловіка та повідомив, що треба зустрітись та передати йому першу частину суми у розмірі 1500 доларів.

8 серпня чоловік отримав від співробітників кладовища свідоцтво про поховання жінки та передав хабарнику-доглядачу 1500 доларів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Правоохоронці затримали службовця в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру чоловіку за фактом одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднаного з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).

Суддя Дзержинського районного суду м. Харкова задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваного взято під варту.

ОСТАННІ НОВИНИ