Правоохоронці Харківщини документують наслідки ворожих обстрілів регіону 19 січня 2023 (фото)

20.01.2023 12:30   -
Правоохоронці Харківщини документують наслідки ворожих обстрілів

Військові армії рф минулої доби обстрілювали населені пункти на Куп’янському, Харківському та Чугуївському напрямках. Зруйновані десятки будинків та інших цивільних об’єктів. Про це повідомляють  Харьковские известия.

19 січня, близько 22 години вечора, окупанти завдали ракетний удар по школі-інтернату в м. Куп‘янськ. Попередньо, окупанти застосували ракети типу С-300 з території Бєлгородської області рф. Внаслідок події частково зруйновано приміщення учбового закладу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також 19 січня ворог атакував Куп’янськ та смт Дворічна із РСЗВ «Град». Пошкоджень зазнали приватні будинки та господарські споруди.

Найбільших руйнувань від обстрілів минулої доби зазнало місто Вовчанськ. Окупанти поцілили по цивільних об’єктах. Вибухова хвиля вибила у домоволодіннях шибки, уламки потрощили фасади та паркани, понівечили транспортні засоби.

Також військовослужбовці країни-агресора здійснили артилерійський обстріл с. Тимофіївка Богодухівського району: пошкоджено чотири приватні будинки.

За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ