Поліцейські Харкова вилучили з незаконного обігу 7 гранат та 90 набоїв

25.11.2023 14:00   -
Поліцейські Харкова вилучили з незаконного обігу 7 гранат та 90 набоїв

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3650 транспортних засобів. Про це повідомляє Інфосіті.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 5 осіб.

Поліцейські упродовж доби вилучили із незаконного обігу 7 гранат, близько 90 набоїв та інше.

У Харкові правоохоронці встановили зловмисника, який під приводом встановлення дверей укладав договори з потерпілими. Після чого він зникав з отриманими коштами та не виконував договірні зобов’язання. Таким чином порушник заволодів грошима громадян на загальну суму близько 73 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 15 дорожньо-транспортних пригод, в яких 7 громадян отримали травми, одна людина загинула.

Поліцейські викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп’яніння.

ОСТАННІ НОВИНИ