Поліцейські Харківщини за добу перевірили 3500 авто

25.12.2022 17:10   -
Новини Харкова: правоохоронці за добу перевірили 3500 авто

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3500 транспортних засобів. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 80 осіб.

Читайте також: мешканець Вовчанська загинув під час пожежі.

Минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили два факти незаконного обігу наркотиків. У порушників вилучили наркотичні речовини.

Слідчі оголосили 52-річному чоловіку про підозру у скоєнні замаху на -крадіжку. Поліція затримала його за спробу винести з супермаркету продукти харчування та слабоалкогольні напої.

Читайте також: у Харкові поліція затримала двох торговців психотропами.

У вестибюлі станції метро «Палац Спорту» наряд поліції виявив 50-річного громадянина, який знаходився у розшуку за вчинення крадіжки.

Протягом минулої доби поліцейські склали три адміністративних матеріали щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові жінка здійснила наїзд на припарковане авто та залишила місце події.