У Харкові поліція затримала двох торговців психотропами

25.12.2022 13:20   -
Новини Харкова: поліцейські затримали двох торговців метадоном

Зловмисники через інтернет-месенджери знаходили покупців і там же, після оплати, повідомляли адреси та місця схованок наркозасобів. У порушників вилучили 227 згортків, загальна вартість яких за цінами «чорного ринку» складає близько 200 тисяч гривень. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Викрили зловмисників у ході відпрацювання території Салтівського району оперативники Харківського РУП № 2 ГУНП в Харківській області спільно з працівниками патрульної поліції.

Читайте також: у Харківській області засудили псевдоволонтера, який крав гроші для ЗСУ.

Поліцейські затримали 39-річного неодноразово засудженого харків’янина та його 47-річного спільника під час спроби розповсюдження наркотичних речовин шляхом «закладок». Під час поверхневого огляду у чоловіків виявили 12 розфасованих пакетиків з психотропами.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцями мешкання обох порушників загалом вилучили ще 200 згортків з кристалічною речовиною жовто-білого кольору.

Читайте також: поліцейські Харківщини продовжують нести службу за місцями дислокації.

За допомогою даних із вилучених у зловмисників мобільних телефонів встановлено схему розповсюдження метадону. Зловмисники через інтернет-месенджери знаходили покупців і там же, після оплати, повідомляли адреси та місця схованок наркотичних засобів. Ретельний аналіз даних з мобільних телефонів затриманих дав змогу встанови ще 15 місць, де зберігалися психотропи для потенційних покупців. Вилучені речові докази направлені для проведення експертних досліджень.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові затримали двох наркозбувачів (фото).