Поліцейські Харківщини продовжують нести службу за місцями дислокації

24.12.2022 10:00   -
Новини Харкова: поліцейські Харкова за добу перевірили 4600 авто

Ворог не припиняє завдавати ударів з різних видів зброї по населених пунктах області. Працівники слідчо-оперативних груп та експерти-криміналісти цілодобово фіксують наслідки обстрілів та відкривають кримінальні провадження. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

З метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин на блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4300 транспортних засобів.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 22 особи.

Читайте також: у Харківській області засудили псевдоволонтера, який крав гроші для ЗСУ.

Поліцейські Красноградщини  оперативно встановили особу водія, який збив жінку та поїхав з місця ДТП. Про потерпілу поліцію повідомили медики, які констатували у 49-річної жінки травми, характерні для автопригоди. До аварії виявився причетним водій ВАЗ 21093, мешканець села Зоряне. Чоловік доставлений до Красноградського РВП, відкрито кримінальне провадження.

Читайте також: у Харкові затримали двох наркозбувачів (фото).

Слідчі оголосили про підозру у скоєнні крадіжки чоловіку, який протягом тижня виніс з квартири бабусі побутову техніку та меблі, завдавши шкоди родичці на суму більше 34 тисяч гривень.

Про підозру також повідомлено громадянину за крадіжку особистого майна з квартири знайомого.

Протягом минулої доби складено 4 адміністративних матеріали щодо водіїв за керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що СБУ оголосила в міжнародний розшук росіянку.