У Харкові жінка здійснила наїзд на припарковане авто та залишила місце події

25.12.2022 14:00   -
Новини Харкова: п'яна водійка вчинила ДТП та залишила місце події

24 грудня на лінію 102 надійшов виклик про ДТП без потерпілих. За попередньою інформацією, на вулиці Миколи Бажана, авто Mitsubishi Outlander здійснило наїзд на припарковане авто Mitsubishi Pagero, після чого поїхало в невідомому напрямку. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на Патрульну поліцію у Харківській області.

Патрульні виявили та зупинили розшукуваний автомобіль на площі Національної гвардії. За кермом перебувала громадянка, яка мала явні ознаки алкогольного сп‘яніння.

Кермувальниця пройшла огляд на стан сп‘яніння на місці зупинки за допомогою газоаналізатора Drager. Прилад показав результат у вигляді трьох стрілок, що свідчить про перевищення граничного виміру. Від огляду на стан алкогольного сп‘яніння у лікаря нарколога жінка відмовилась.

Читайте також: поліцейські Харківщини продовжують нести службу за місцями дислокації.

На громадянку патрульні склали адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), а також адміністративну постанову за ч.2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що Слідчі встановлюють свідків ДТП у місті Валки.