Обстріли, пожежі, руйнування: Ситуація на Харківщині станом на ранок 12 червня

12.06.2023 08:50   -
Обстріли, пожежі, руйнування: Ситуація на Харківщині станом на ранок 12 червня

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів області. Про це повідомляють Харьковские известия.

Сьогодні, 12 червня, вранці внаслідок обстрілу с. Вільхуватка Богодухівського зазнав поранення 40-річний чоловік.

Біля 5:30 ранку росіяни завдали ракетного удару з ЗРК С-300 по смт Шевченкове Куп’янського району, пошкоджений об’єкт цивільної промисловості та житловий будинок. Зазнав поранення 33-річний цивільний чоловік.

Протягом доби рятувальники Харківщини гасили 2 пожежі, спричинених ударами окупаційних військ рф по населеним пунктам Харківського і Чугуївського районів.

У м. Вовчанськ росіяни поцілили у промисловий об’єкт. Там виникла пожежа на площі 250 кв.м. Пошкоджено дві житлових будівлі.

Вночі 12 червня ворог завдав ракетного удару по с. Хорошево Харківського району. Виникла пожежа на території дачного кооперативу – у двоповерховому житловому будинку, на площі 40 кв.м. Також пошкоджень зазнали декілька сусідніх дачних будинків та господарчих забудов. Без постраждалих.

Внаслідок мінометного обстрілу селища Липці Липецької громади пошкоджено вікна в одному з приватних домоволодінь та лінію електропередач.

11 червня близько 16:15 ворог вдарив по селу Циркуни Циркунівської громади. Стріляли з РЗСВ «Ураган». Пошкоджені 10 приватних домоволодінь і 3 приватних авто.

ОСТАННІ НОВИНИ