У Всесвітній день донора крові у Харкові пройде декілька акцій

12.06.2023 08:00   -
У Всесвітній день донора крові у Харкові пройде декілька акцій

Щорічно, 14 червня, у світі відзначають Всесвітній день донора крові. Це подяка добровільним безоплатним донорам, які рятують життя людей, що потребують переливання донорської крові та/або її компонентів. Про це повідомляють Харьковские известия.

До Всесвітнього дня донора крові декілька акцій підготував Харківський обласний центр служби крові.

Кров на Клочківській, 366 14 червня можна буде здати з 08:00 до 15:00 без попереднього запису.

На всіх донорів чекатиме розважальна програма, українська музика та смачна їжа: бургери, морозиво та різні солодощі.

Також цього дня, 14 червня, у ТРЦ “Нікольський”, з 11:00 до 14:00, буде працювати виїзна бригада Центру крові. Доєднатись до акції, присвяченої Дню донора, й здати кров для бійців ЗСУ, можна буде на 3 поверсі паркингу ТРЦ. На всіх учасників акції чекає святкова програма, діджей, номери артистів, фірмові наліпки з браслетами від Центра крові та багато смаколиків — морозиво, піца, солодощі.

“Беріть друзів, родичів, колег та приходьте або в Центр крові, або в ТРЦ “Нікольський”!” – запрошують фахівці Центру крові.

У харківському відділенні Biopharma Plasma (вул. Академіка Павлова, 271, м. Харків, приміщення Unit City) 14 червня можна буде здати плазму.

Кожного, хто здасть цього дня плазму крові, чекає солодкий подарунок плюс бонус у вигляді компенсації за донацію – до 300 грн.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ