Нічна атака дронів: Сили ППО збили над Харковом 2 “шахеди”

15.06.2023 08:56   -
Нічна атака дронів: Сили ППО збили над Харковом два "шахеди"

Минулої ночі ворог вчергове спробував атакувати Харків за допомогою дронів-камікадзе Shahed. Про це повідомляють Харьковские известия.

За інформацією Штаба оборони області, 2 дрони, що рухалися в напрямку Харкова, були збиті силами ППО над Харківським районом. Влучань у Харкові та області вночі не зафіксовано.

“Вибухи, що харківʼяни чули вночі, були відпрацюванням нашої ППО по ворожим цілям. Шахеди, що летіли на місто, були збиті на підльоті до Харкова.

Дякую нашим військовим!” – йдеться в дописі мера Харкова в ТГ.

У Нацполіції уточнили, що військові збили два дрони «Shahed» в районі селища Докучаєвське. БПЛА рухалися зі сторони міста Чугуїв в напрямку Харкова.

Протягом доби ворог з артилерії, мінометів та ракетного озброєння обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Лозівського районів області.

Зокрема, під ворожим вогнем перебували райони населених пунктів Івашки, Висока Яруга, Стариця, Красне, Гатище, Вовчанськ, Вільхуватка, Землянки, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Лиман Перший, Масютівка та інших.

Вчора зранку відбувся ракетний обстріл с. Степове Лозівського району. Пошкоджено дроти лінії електропередач. На щастя, без постраждалих та масштабних руйнувань.

Протягом доби пожеж, спричинений ворожими обстрілами, не зафіксовано.

ОСТАННІ НОВИНИ