На Харківщині викрили екснардепа, який поширював проросійські листівки

19.04.2023 17:41   -
На Харківщині ексдепутат поширював проросійські листівки

Колишній народний депутат від забороненої Комуністичної партії України виявився прихильником «руського миру». Про це повідомляють Харьковские известия.

Після початку повномасштабного вторгнення екснардеп підтримав російських загарбників та вирішив допомагати їм у війні проти нашої держави. Чоловік виготовляв агітаційні листівки на підтримку рф та роздруковував їх вдома на власному принтері.

Після цього він розповсюджував листівки по Харківському району серед місцевих мешканців.

За результатами проведення комплексної судової психолого-лінгвістичної експертизи мовлення, у листівках міститься інформація щодо виправдовування збройної агресії російської федерації проти України, яка має публічний характер та інформаційний потенціал впливу на систему знань, соціальні установки, емоційну, когнітивну та мотиваційну сфери, стимулюючи у читачів позитивне схвалення, виправдовувальне ставлення до збройної агресії рф проти України.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру чоловіку за фактом виготовлення та поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.