На Харківщині двоє п’яних братів розстріляли чоловіка

21.04.2023 16:47   -
На Харківщині двоє братів вбили чоловіка у селі Моначинівка

Двох чоловіків, які вчинили вбивство та низку інших злочинів у Куп’янському районі Харківської області, судитимуть у Дніпропетровській області. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними слідства, 8 січня 2023 року один з обвинувачених був у гостях у свого знайомого в місті Куп’янськ. Помітивши шафу зі зброєю та дочекавшись, коли господар помешкання заснув у іншій кімнаті, зловмисник викрав автомат Калашникова та 30 набоїв.

Ще один злочин обвинувачений вчинив вже спільно зі своїм братом. 27 січня 2023 року двоє п’яних братів взяли із собою автомат Калашникова та поїхали до мисливського господарства, розташованого поблизу с. Моначинівка.

Один з обвинувачених постукав у двері житлового вагону, та, дочекавшись, коли господар відчинить двері, здійснив у його бік шість пострілів з автомату.

Від отриманих поранень чоловік загинув на місці.

Зловмисники проникли в середину вагону та забрали звідти інструменти, які належали господарю.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Куп’янською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно рідних братів.

Обвинуваченим інкримінують вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб, розбій, поєднаний із насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у інше приміщення, в умовах воєнного стану (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 КК України), а одному з них — ще й викрадення, а також незаконне носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 262, ч. 1 ст. 263 КК України).

ОСТАННІ НОВИНИ