На блокпосту у Харкові стався збройний конфлікт між військовими та правоохоронцями (відео)

02.10.2023 10:32   -
Конфлікт на блокпосту у Харкові між військовими та правоохоронцями

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом погроз правоохоронцям, які несуть службу на блокпосту на виїзді з Харкова, чоловіками у військовій формі. Про це повідомляє Інфосіті.

Відео інциденту зафільмувала нагрудна камера правоохоронця. Наступної доби воно було оприлюднено у соцмережах.

Озброєні люди на відео погрожували зброєю поліціянтам, які там чергували, і вимагали не перевіряти їхні автівки, зокрема, через їх особливі бойові завдання. На відео військові кілька разів повторюють, що належать до військової частини А0458. Там дислокується підрозділ Кракен Головного управління розвідки (ГУР) МО.


“29 вересня близько 15:00 до одного з блокпостів на виїзді з Харкова під’їхали чотири позашляховика. З них вийшли чоловіки у військовій формі, погрожували вогнепальною зброєю усьому зведеному загону, до складу якого входять поліцейські, прикордонники, нацгвардійці, представник військової служби правопорядку. Вони вимагали припинити перевірки та огляди їх транспортних засобів під час проїзду через блокпости. Після короткої суперечки вони поїхали з місця інциденту”, – ідеться в офіційному повідомленні Нацполіції.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка задокументувала злочин. Проводиться розслідування за ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.