У Харківській області за добу четверо загиблих та 13 поранених внаслідок обстрілів рф

02.05.2024 09:49   -
У Харківській області за добу четверо загиблих та 13 поранених внаслідок обстрілів рф

Минулої доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 17 населених пунктів Харківщини. З авіації ворог обстріляв Золочів, Харків, Вовчанськ, Синьківку, Петропавлівку, Подоли. Є поранені та загиблі, передає Інфосіті.

10:00 1 травня смт Золочів Богодухівського району. Внаслідок обстрілу авіабомбами пошкоджені адміністративні приміщення, будівля Ощадбанку, більше 20 автомобілів, а також знищено приватний будинок. Загинули двоє людей та тринадцять постраждали – шість чоловіків, шість жінок та 11-річний хлопчик.

Загиблі – Гавренко Ірина Валентинівна, 1986 р.н. і Гавренко Олександр Павлович, 1962 р.н. Свекор та невістка під час удару їхали у справах на автомобілі та опинилися в 10 метрах від епіцентру вибуху. В Ірини залишилося двоє діток, а загиблому Олександру в цей день виповнилося 62 роки.

10:51 м. Харків. Терористи вдарили уніфікованими міжвидовими плануючими боєприпасами Д30-СН по Київському та Шевченківському районах. На щастя, без постраждалих. Внаслідок обстрілу пошкоджено 14 житлових будинків.

Авіаудар по Київському району Харкова: наслідки та постраждалі

13:10 Куп’янський р-н, Шевченківська ТГ, с. Лелюківка, внаслідок обстрілу були вибиті вікна та частково пошкоджено дахи будинків. Важкі поранення отримала 66-річна жінка. Медики робили все, аби врятувати жінку, проте травми були дуже серйозними і вона померла у лікарні.

17:02 Харківський район, с. Липці. Снаряд влучив у житловий будинок. Внаслідок обстрілу горів дах будинку. Загинула 78-річна цивільна жінка.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Тривають запеклі бої на лінії зіткнення. Протягом доби українські Сили оборони відбили 14 атак окупантів в районі населених пунктів Петропавлівка, Іванівка, Кислівка, Котлярівка, Берестове, Копанки та Стельмахівка.

ОСТАННІ НОВИНИ