З початку року в Харкові оновили 2 км водопровідних мереж

28.03.2024 14:00   -
З початку року в Харкові оновили 2 км водопровідних мереж

З початку 2024 року бригади КП “Харківводоканал” оновили в місті 2 км трубопроводів, половину з яких замінили бригади спеціалізованого підрозділу. Про це повідомляє Iнфосiтi.

Зокрема, зусиллями ремонтників перекладено 150 метрів мережі холодного водопостачання на проспекті Ювілейний та 90 метрів на вулиці Героїв Праці.

Наразі інтенсивними темпами йдуть підготовчі роботи до перекладки технічно зношеної ділянки водоводу діаметром 600 мм на вулиці Автомобільній у Харкові.

«Цей трубопровід забезпечує водопостачанням багатьох харків’ян, а тому керівництвом підприємства було ухвалено рішення про заміну вкрай проблемної ділянки мережі. Наразі повним ходом тривають заходи до перекладки понад 130 метрів водоводу. Зокрема, завершуємо зварювальні роботи труб, а також проводимо земляні роботи. Заміну трубопроводу виконуватимемо методом санації та відкритим способом. Бригади укомплектовані всім необхідним – сучасними матеріалами, спецтехнікою, що гарантує виконання завдання у визначений термін», – поінформував начальник дільниці Ніяз Ахмедов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Крім того, сьогодні, 28 березня, 18 аварійно-відновлювальних бригад комплексу «Харківводопостачання» планують провести 19 ремонтів на зовнішніх водоводах.

Зокрема, 4 із них намітили відновити в Шевченківському районі, та 3 — Салтівському.

ОСТАННІ НОВИНИ