З початку року у Харкові через агресію рф на роботі загинули чотири людини

27.10.2023 12:50   -
У Харкові через агресію рф на роботі загинули чотири людини

У зв’язку з військовою агресією рф на підприємствах Харкова сталося вісім нещасних випадків, в яких травмувалося 12 осіб, чотири людини загинули. Про це повідомляє Інфосіті.

За 9 місяців 2023 року у місті сталося 34 нещасних випадки виробничого характеру. Загалом постраждали 39 осіб.

Також зареєстровано два групових нещасних випадки:

  • на Харківському державному авіаційному виробничому підприємстві постраждали дві людини, які отримали поранення під час ракетного обстрілу;
  • в АТ «Харківобленерго» постраждали п’ятеро осіб, чотири з яких отримали поранення, а одна людина загинула під час ракетного обстрілу.

Всього у зв’язку з військовою агресією рф у Харкові сталося вісім нещасних випадків, в яких травмувалося 12 осіб, загинуло чотири. Нещасні випадки через агресію рф зареєстровані на підприємствах ТОВ «Альтернатів енерджі сорсес компані», ПрАТ «АТП 16329», регіональна філія «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця», АТ «Харківобленерго».

Фахівці з питань охорони праці Управління з соціальних питань продовжують надавати професійну підтримку та консультувати підприємства, організації та установи міста, приділяючи особливу увагу нещасним випадкам, які сталися внаслідок обстрілів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.