На Харківщині заборонили вилов риби у зимувальних ямах

27.10.2023 12:30   -
На Харківщині заборонили вилов риби у зимувальних ямах

Заборона на вилов риби у зимувальних ямах встановлена з 1 листопада 2023 року та до початку весняно-літнього нерестового періоду у 2024 році. Про це повідомляє Інфосіті.

Наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області від 26.10.2023 № 110 визначено перелік та межі зимувальних ям у період зимівлі 2023-2024 років у районі діяльності Харківського рибоохоронного патруля та з 1 листопада 2023 року до початку весняно-літнього нерестового періоду у 2024 році встановлена заборона на вилов водних біоресурсів. З наказом та переліком зимувальних ям можна ознайомитись за посиланням.

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Харківській області нагадує мешканцям Харківської області, що наразі на водних об’єктах нашого регіону повністю заборонений вилов всіх водних біоресурсів шляхом любительського, спортивного і промислового рибальства та заборонено навігацію малих суден, моторних суден, прогулянкових вітрильних суден, прогулянкових суден, спортивних та швидкісних суден, а також водних мотоциклів і засобів розваг на воді. Заборона чинна до закінчення дії воєнного стану.

Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, збуту водних біоресурсів або замору риби просимо невідкладно повідомляти за номером цілодобової телефонної «Гарячої лінії»: (099) 549 23 59.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.