Відомий кіт-блогер-волонтер Степан з Харкова повернувся в Україну

22.09.2022 18:16   -
Новини Харкова: Кіт-блогер-волонтер Степан повернувся в Україну

Про повернення Степана в Україну сповістила його власниця. Нині пухнастий блогер-волонтер перебуває у Львові. Про це повідомляють Харьковские известия.

Відповідний допис зі світлинами Степана з’явився на його сторінці в Instagram.

“Останні новини! Я, кіт Степан, повернувся в Україну. Впевнений, що кожен, хто любить Батьківщину, може бути корисним. Особливо коти. Тому я присвячую свою сторінку не тільки веселому контенту, щоб викликати посмішку. Ми робимо надзвичайно важливу справу. Ми рятуємо тварин з усієї України!”, – йдеться у дописі.

Завдяки “волонтерству” Степана вдалося зібрати вже 15 тисяч доларів. Частина цих коштів була доправлена, зокрема, і на утримання тварин Харківського зоопарка.

Зараз кіт Степан та його власниця оголосили новий збір.

Нагадаємо, кіт Степан мешкає на Північній Салтівці та прославився завдяки кумедним відео. Світлиною з пухнастим у своїх соцмережах ділилася й американська співачка Брітні Спірс.

Через війну рф проти України кіт Степан вимушений був виїхати разом зі своєю власницею з Харкова. Сім’я зі Степаном евакуювалася спочатку до Польщі. Потім вони перебували у Франції. У Каннах кіт-блогер навіть отримав престижну премію WIBA.