КП «Харківводоканал» у Слобідському районі не лише усуває поточні аварії, а ще й готує мережі до холодів

22.09.2022 18:10   -

Працівники КП «Харківводоканал» навіть під час повномасштабної війни встигають не тільки усувати руйнування після ворожих обстрілів, а й ліквідовувати поточні аварії. Як приклад – у Слобідському районі наразі триває ремонт водопровідної магістралі.

ОЛЕКСІЙ МАЦЮК НАЧАЛЬНИК СЛУЖБИ ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Аварийная ситуация здесь произошла – вышел из строя полиэтиленовый узел, диаметром 600. Трещина на месте паечных работ. Мы будем его менять. Здесь очень большой объем работ: необходимо завершить сварочные работы узла, поэтому – работы много.

Через це завершити ремонт вдасться лише до кінця тижня, пояснює Олексій Мацюк. Водночас, відремонтувати все зможуть навіть без відключення води в будинках.

Та одним із найголовніших завдань на даний момент досі залишається якісне та безперебійне водопостачання під час холодів. Готовність мереж, обладнання та трубопроводів у Слобідському районі оцінюють у 100%.

ОЛЕКСІЙ МАЦЮК НАЧАЛЬНИК СЛУЖБИ ВОДОПРОВІДНИХ МЕРЕЖ СЛОБІДСЬКОГО РАЙОНУ КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ»
Был произведен текущий ремонт водопроводных колодцев, Колонок, был произведен ремонт задвижек, замена их. Если будут порывы, то мы в оперативном порядке их будем устранять, чтобы все жители были с водой.

Крім того, додають у «Водоканалі», від початку року в ході підготовки до опалювального сезону відновили 29 водорозподільних колонок, оновили пожежні крани й арматуру, а також – переклали водогін на вулиці Плеханівській.