Уряд вніс зміни у програму «Прихисток»

02.01.2024 11:35   -
Уряд вніс зміни у програму «Прихисток»

Уряд прийняв рішення, яке дозволить державі більш ефективно реалізувати соціальну програму «Прихисток». Про це повідомляє Iнфосiтi.

УВАГА! З 1 січня змінилися форми повідомлення і заяви, необхідні для отримання компенсації за безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Крім того, скасовується надання компенсації за осіб, з якими господар пов’язаний родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному родстві (чоловік, дружина, батько, мати, діти, онуки, зокрема повнолітні).

Також представники управлінь соцзахисту мають право проводити перевірку достовірності наведених у повідомленні або заяві відомостей шляхом відвідування місць розміщення ВПО.

Завантажити оновлені форми заяви та повідомлення, а також детальніше ознайомитися з усіма змінами у порядку отримання компенсації можна за посиланням: https://cutt.ly/fwGIgtTL

Урядова соціальна програма «Прихисток» діє з 22 березня 2022 року. У межах Програми власники житла, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб, отримують державну підтримку для компенсації витрат на комунальні послуги.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ