«Укрзалізниця» організовує унікальний благодійний матч та аукціон на підтримку ЗСУ

17.08.2023 10:40   -
«Укрзалізниця» організовує благодійний матч та аукціон на підтримку ЗСУ

Масштабна подія відбудеться у столиці України найближчої суботи. Очікується, що на поле вийдуть чимало відомих вітчизняних футболістів минулого та сучасності, серед них й екс-гравці харківського «Металіста». Про це повідомляє спортивна редакція «Інфосіті».

Благодійний поєдинок під назвою «Заради Перемоги!», організатором якого виступає «Укрзалізниця», пройде на київському стадіоні ФСК «Локомотив». У матчі зіграють команда «Зірки українського футболу» та команда ЗСУ.

Остаточні склади команд організатори тримають поки у таємниці, наголошуючи, що у команді «зірок» будуть дійсно відомі та топові футболісти – гравці національної збірної та провідних українських клубів різних років.

Із закликом прийти на цей матч та підтримати українських військових до вболівальників зокрема звернувся і нинішній капітан української футбольної збірної Андрій Ярмоленко, який наголосив що своїми донатами та підтримкою українці також наближають Перемогу.

Тренером команди «Зірок футболу» стане Віктор Леоненко, а тренером команди військових – Віталій Кварцяний.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У перерві гри буде проведений благодійний аукціон. В тому числі, унікальні лоти для нього надали начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, титулована українська фехтувальниця Ольга Харлан, м’ячі та прапор із автографами зірок українського футболу, ігрові футболки та багато інших цікавих речей.

Поєдинок розпочнеться о 17-00 годині, а перед ним відбудеться також дитячій турнір за участю вихованців трьох юнацьких футбольних шкіл. Вхід для всіх бажаючих буде вільний.

Усі зібрані кошти під час благодійного матчу та аукціону підуть на закупівлю дронів-камікадзе для потреб ЗСУ.

Відзначимо, що благодійні футбольні матчі на підтримку ЗСУ в Україні проходять майже з самого початку повномасштабного вторгнення російських загарбників на територію нашої держави. Вони відбуваються і на аматорському рівні і серед діючих футболістів, а також ветеранів футболу та дитячо-юнацьких змаганнях.

Раніше ми повідомляли, що одну з найбільших сум в рамках подібних заходів в Україні вдалося зібрати під час благодійної гри в Ужгороді, а серед тих, хто тоді виходив на поле були зокрема почесний мешканець Харкова, легендарний наставник «Металіста» Мирон Маркевич, а також екс-гравці тієї команди Олександр Горяїнов та Едмар.

Також нагадаємо, що за межами України самий масштабний благодійний футбольний матч на підтримку України відбувся цього місяця в Лондоні.

ОСТАННІ НОВИНИ