У можливих організаторів масових заворушень підлітків в Харкові проводять обшуки

28.02.2023 12:54   -
У організаторів масових заворушень підлітків в Харкові - обшуки

Вчора в Харкові, як і в багатьох містах України, планувалася масова бійка за участі підлітків. Поліція прийшла з обшуками к можливим організаторам заворушень. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, підлітки з руху “ПВК РЕДАН” мали влаштувати бійку з іншою субкультурою “офників”. Поліція вчасно дізналась про заворушення та попередила бійку. Всього правоохоронці встановили 245 осіб – учасників подій. З них тільки 30 були повнолітні. З неповнолітніх було 149 хлопців та 66 дівчат.

Наразі слідчими перевіряється інформація щодо організаторів цих зібрань. Правоохоронці знайшли внутрішні чати в Telegram, через які підлітки збирались та координувались. Особи всіх учасників чатів встановлені, в тому числі ймовірних організаторів заворушень. Серед них – один неповнолітній.

“Сьогодні зранку вже проводимо 3 обшуки у можливих організаторів масових заворушень — один з них неповнолітній. Батьки явно були в шоці з того, чим займаються їх діти”, – повідомив начальник слідчого управління Нацполіціїї регіону Сергій Болвінов.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.