В поліції уточнили дані щодо учасників масової бійки, яка мала відбутися в центрі Харкова

28.02.2023 09:25   -
Дані щодо учасників масової бійки, яка мала відбутися в Харкові

Уточнені дані про подію за участю неповнолітніх біля ТРЦ “Нікольський”, яка відбулась напередодні 27 лютого, оприлюднив начальник ГУ Нацполіції області Володимир Тимошко. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагадаємо, масова бійка за участі прихильників субкультури ПВК “Редан” та їх опонентами планувалась 27 лютого у центрі Харкова. За організаторами події стоїть, як вважають правоохоронці, фсб росії.

Загалом до відділів поліції за фактом події запрошено 245 осіб, з них:

  • неповнолітніх – 215, з яких 149 – хлопці, 66 – дівчата;
  • повнолітніх – 30;
  • раніше засуджених – 3.

Вилучено ножів, кастетів, газових балончиків – 17.

Станом на 23.00 27.02.2023 складено 72 протоколи за фактом вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 184 КУпАП (стосовно батьків неповнолітніх). Робота за цим напрямком ще триває.

Також проведено близько 100 процесуальних та слідчих дій в рамках кримінального провадження за вказаним фактом, в тому числі невідкладні обшуки. Поліція працюватиме до встановлення всіх організаторів бійки, яка готовилась за участю неповнолітніх!

“Поліція Харківщини продовжує контролювати оперативну та криміногенну ситуацію в регіоні і буде негайно реагувати на всі спроби дестабілізації!

ШАНОВНІ БАТЬКИ, будь-ласка, приділіть увагу дітям, не дайте російським злочинцям залізти в їх голови!” – зазначив Володимир Тимошко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.