«Ресурси обмежені». В українській розвідці вважають, що рф не готова до тривалої війни

28.02.2023 13:10   -

РФ не готова до тривалої війни, хоча наполегливо намагається доводити зворотнє. Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв’ю «Голос Америки». «Вони всіляко показують, що вони готові там, “війна на десятиліття”, але насправді їх ресурси досить обмежені. І в часі і в обсягах. І вони про це чудово знають», – зазначив Буданов.

Директор із комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що війна в Україні стане центральною темою зустрічі канцлера Німеччини Олафа Шольца і президента США Джо Байдена. «Це дасть президенту Байдену ще один шанс подякувати канцлеру та народу Німеччини за всю підтримку, яку вони надали Україні. Вони дійсно активізувалися та розширили можливості», – цитує РБК-Україна.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Речник китайського міністерства закордонних справ Мао Нінь наголосила, що КНР «послідовно закликає до досягнення миру й постійно тримає зв’язок з причетними сторонами, включно з Україною». Та додала, що «Китай стримано відреагував на слова українського президента Володимира Зеленського про його готовність до переговорів з Китаєм на тлі побоювань, що китайський уряд розглядає можливість постачання зброї рф», – передає «Укрінформ».

ОСТАННІ НОВИНИ