У Харкові судитимуть двох чоловіків, які чинили опір патрульним

28.03.2024 13:10   -
У Харкові судитимуть двох чоловіків, які чинили опір патрульним

Інцидент стався в січні цього року. Патрульні зупинили автомобіль «Chevrolet Aveo» за порушення ПДР на проспекті Байрона в Харкові. Водій та пасажир чинили опір патрульним, передає Інфосіті.

За даними слідства, 51-річний водій автівки порушив вимоги п. 15.9.г «Правил дорожнього руху України», зупинившись на пішохідному переході. На законні вимоги патрульних надати документи для перевірки водій та 49-річний пасажир авто зчинили гвалт.

“Пасажир автівки вийшов із салону і став нецензурно лаятися. У цей час водій намагався забрати у дівчини-патрульної її електронний планшет, а також своє водійське посвідчення. В результаті патрульна впала на землю.


Інший правоохоронець намагався відсунути чоловіка від колеги. У цей час пасажир авто декілька разів вдарив його у голову”, – ідеться в повідомленні пресслужби обласної прокуратури.

Водію висунули обвинувачення за ч. 2 ст. 342 КК України, пасажиру – за ч. 2 ст. 345 КК України. Обвинувальний акт направлено до Комінтернівського районного суду м. Харкова.

Обвинуваченим загрожує позбавлення волі, водію автомобіля — строком до двох років, а пасажиру — до п’яти років.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ