У Харківській міськраді назвали умови щодо отримання виплат дітям загиблих захисників

19.12.2023 11:34   -
Виплати дітям загиблих захисників у Харкові - умови отримання

Нагадаємо, у Харкові дітям загиблих військових платитимуть щомісячну допомогу. Розпочати виплату планується у 2024 році, але є умови щодо отримання виплати, повідомляє Інфосіті.

Відповідно до рішення 20 сесії Харківської міської ради 8 скликання в Програмі сприяння безпечній життєдіяльності у сфері соціального захисту населення міста Харкова на 2021–2025 роки передбачено забезпечення виплати щомісячної адресної грошової допомоги за рахунок коштів Харківської міської територіальної громади:

  • дітям загиблих (померлих) захисників і захисниць України;
  • дітям загиблих (померлих) під час проведення антитерористичної операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях.

УВАГА! Умовою для отримання допомоги є перебування на обліку в управліннях соціального захисту населення адміністрацій районів Харківської міської ради з відповідним статусом.

Виплата зазначеної допомоги у розмірі 8 тис. грн на одну дитину щомісяця здійснюватиметься на підставі наданих управліннями списків.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ