Президент України відзначив рятувальників ДСНС з Харківської області (відео)

30.10.2023 10:20   -
Харківщина: Президент України відзначив рятувальників ДСНС

Президент України відзначив рятувальників ДСНС, які працюють під постійними обстрілами окупантів. Серед них і бійці ДСНС з Харківської області. Про це повідомляє Інфосіті.

“Рятувальники, які працюють на Харківщині. Зокрема, 44-та та 54-та державні пожежно-рятувальні частини, чиї працівники серед перших прибули в село Гроза після жахливого удару російських окупантів 5 жовтня. Тоді під час рятувальної операції найбільше відзначилися сержант Сергій Горбенко, майстер-сержанти Олексій Кузуб та Дмитро Лагутін, сержант Олександр Сінченко. Дякую, хлопці, за вашу відданість справі!


Дякую всім нашим людям, кожному й кожній, хто пам’ятає, що головне – це дбати про Україну, про українців, одне про одного. Знайти своє місце в народному опорі російській агресії. Битися заради України. Працювати заради України. Додавати щось своє до спільного результату українців”, – ідеться у зверненні Володимира Зеленського до українців ввечері 29 жовтня.

Нагадаємо, 59 людей вбили росіяни прямим влучанням Іскандеру в кафе у селі Гроза. Іскандер на Грозу навели місцеві жителі — рідні брати Володимир та Дмитро Мамон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські Харківщини отримали відзнаки за відвагу у надзвичайній ситуації

ОСТАННІ НОВИНИ