Поліцейські Харківщини отримали відзнаки за відвагу у надзвичайній ситуації

29.10.2023 16:00   -
Поліцейські Харківщини отримали відзнаки за відвагу у надзвичайній ситуації

Тимчасово виконуючий обов’язки голови ДСНС України Володимир Демчук вручив відомчі відзнаки чотирьом поліцейським відділу поліцейської діяльності № 1 Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області. Про це повідомляють Iнфосiтi.

За плідну співпрацю з Державною службою з надзвичайних ситуацій України під час проведення аварійно–рятувальних та пошукових робіт на місці ракетного удару по інфраструктурнім об’єктам у селі Гроза Харківської області, за проявлену відвагу у надзвичайній ситуації, якісне виконання поставлених завдань нагороджені нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації»  заступник начальника відділу поліцейської діяльності Ігор Реуцький,  інспектор сектору реагування патрульної поліції Ігор Асафат, начальник відділення № 3 слідчого відділу Куп’янського РВП Юлія Бражко, поліцейський сектору реагування патрульної поліції Олександр Гришин.

Під час нагородження Володимир Демчук подякував поліцейським за оперативність, саможертовність й професіоналізм, які вони проявили трагічного 5 жовтня та продовжують проявляти щодня, стоячи на варті безпеки громадян.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ