Били по дітях: росіяни нанесли ракетний удар по Харкову (відео)

08.05.2024 18:40   -

Ракетою по дітям. Росія вчергове цинічно обстріляла Харків, нанісши удар по Салтівському району. Постраждали діти, які під час вибуху перебували на спортивному стадіоні.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Сьогодні в котрий раз був обстріляний Харків. Вибух стався у стадіоні, біля школи. На жаль, гуляли в цей час діти – троє дітей. І всі троє були поранені російською ракетою. Що стосується стану дітей, то двоє дітей в тяжкому стані. Зараз вони їдуть до лікарні. Одна дитина більш менш нормально, але теж поранена.

Наразі за життя дітей боряться лікарі. Окрім того, через обстріл спального району подстраждало ще двоє дорослих: чоловік у нього уламкові поранення та жінка поважного віку – у якої медики діагностували гостру реакцію на стрес. Стан дорослих лікарі оцінюють як стабільний. Під час денного обстрілу, повідомили у муніципалітеті, вибуховою хвилею пошкоджено житлові багатоповерхівки. Левова частка руйнацій – понівечені вікна. Наразі на місці прильоту працюють комунальні служби.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Вже відкрите кримінальне провадження за статтею порушення законів та звичаїв війни. На місці слідчі та вибухотехніки збирають речові докази щодо типу ракети, якою серед білого дня був обстріляний спальний район Харкова.

ОСТАННІ НОВИНИ