Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Харківщини

07.07.2023 09:16   -
Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Харківщини

Протягом доби росі російські окупанти обстріляли з мінометів та артилерії прикордонні населені пункти Чугуївського, Харківського, Ізюмського, Куп‘янського району. Про це повідомляють Харьковские известия.

О 12:15 відбувся обстріл села Одноробівка Богодухівського району. Внаслідок обстрілу виникла пожежа у будівлі залізничного вокзалу. Без потерпілих.

О 12:20 росіяни обстріляли с. Петропавлівка, горів дах будинку. Попередньо зруйновано 4 приватних житлових будинки та 6 пошкоджено. Постраждалих та загиблих немає.

О 15:50 в селі Чернещина Ізюмського району внаслідок обстрілу горів будинок. 71-річна жінка отримала поранення, її госпіталізували до лікарні.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У смт Печеніги Чугуївського району автомобіль дорожньої служби (грейдер) підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Постраждалий водій чоловік 53 років, його також госпіталізували із пораненнями.

Піротехнічні підрозділи ДСНС за добу обстежили 10 га території Харківщини, де виявили та знешкоджено 103 вибухонебезпечних предмети. До робіт залучили 32 піротехнічні розрахунки ДСНС – 163 особи та 64 одиниць техніки.

ОСТАННІ НОВИНИ