Начальник Харківської ОВА погасив поштову марку, присвячену ГУР (фото)

30.06.2023 15:31   -
Начальник Харківської ОВА погасив поштову марку, присвячену ГУР

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов взяв участь у спецпогашенні поштової марки, присвяченої Головному управлінню розвідки України. Про це повідомляють Харьковские известия.

Введення в обіг нової поштової марки приурочили до річниці деокупації острова Зміїний, в якій брали активну участь воїни ГУР МО України.

До одного листа входить 5 марок і купон, на якому зображено емблему ГУР.

«Воїни Головного управління розвідки завзято боронять нашу країну та руйнують плани російських окупантів. Радий, що зміг долучитися до цієї події, і хочу подякувати за титанічний внесок бійців відомства у захист суверенітету та незалежності України», – зазначив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Як розповіли в “Укрпошті”, тираж марки – 1 мільйон 75 тисяч. Погашення відбувається в усіх областях країни. Частину з отриманих коштів від продажу марки скерують на потреби ГУР України.

«Щиро дякую усім причетним до створення цієї марки. Це не просто марка, це – історична подія, яка вкарбовує в нашу історію кожен крок, кожну людину і кожну подію цього буремного часу. Продовжуємо спільними зусиллями працювати на перемогу та свободу», – зазначив представник ГУР Євгеній Єрін.

ОСТАННІ НОВИНИ