Мирон Маркевич у складі ветеранської збірної України провів черговий благодійний матч на підтримку ЗСУ (ФОТО)

30.08.2023 09:29   -
Маркевич у складі ветеранської збірної провів матч на підтримку ЗСУ
Фото: Асоціація ветеранів футболу України

Збірна ветеранів українського футболу продовжує проводити благодійні поєдинки на підтримку Збройних сил України. Черговий такий матч відбувся в Івано-Франківську, а в складі зіркової команди на поле вийшли почесний мешканець Харкова, легендарний тренер «Металіста» Мирон Маркевич та екс-гравці харківської команди. Про це повідомляє спортивна редакція «Інфосіті».

Поєдинок пройшов на головній спортивній арені Івано-Франківська – стадіоні «Рух». Ветеранська збірна України зіграла з місцевою командою – Збірна Патріотів. Головною метою матчу був збір коштів на автомобіль для одного з підрозділів ЗСУ та підтримка морального духу українських захисників.

Поєдинку за участю зірок футболу, передував одноденний турнір, в якому виступили вісім команд, найкращі гравці з яких і сформували Збірну патріотів.

У складі збірної ветеранів українського футболу в стартовому складі зокрема вийшов багаторічний наставник харківського «Металіста» Мирон Маркевич. Також участь у грі взяли екс-гравці тієї харківської команди Олег Шелаєв (грав за харківську команду у 2009-2014 рр) та Микола Іщенко (виступав за «Металіст» у 2015 році). Крім них, на поле вийшли такі відомі українські футболісти, як Микола Медін, Едуард Цихмейструк, В’ячеслав Свідерський, Андрій Полунін, Руслан Костишин, Олександр Косирін, Олександр Венглинський, Валентин Полтавець та інші.


Поєдинок пройшов за відчутної переваги ветеранської збірної України, яка здобула перемогу з рахунком 4:2. У переможців по одному гол забили Микола Іщенко, Олег Собуцький та Артем Старгородський, ще один раз захисник «патріотів» зрізав м’яч у власні ворота.


Втім, головне, що за підсумками цієї події вдалося закрити збір на авто для військових за рахунок благодійних внесків глядачів та донатів від партнерів і спонсорів матчу.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

До речі, 9 вересня збірна ветеранів українського футболу проведе благодійний матч у Луцьку. Гра відбудеться на підтримку українських жінок, які знаходились у полоні російських загарбників. Мета заходу – зібрати 200 000 гривень на реабілітацію жінок-захисниць України, які були звільнені з російського полону.

Нагадаємо, що нещодавно на благодійному футбольному матчі за участю зірок футболу та військових зібрали чималу суму на дрони-камікадзе.

Також ми повідомляли, що напередодні Дня Незалежності України зіркові українські футболісти, серед яких був і колишній наставник харківського «Металіста 1925» Валерій Кривенцов, провели майстер-клас для дітей-переселенців.

ОСТАННІ НОВИНИ