Мер Харкова вітає мусульман зі святом Курбан-байрам

28.06.2023 18:45   -
Мер Харкова вітає мусульман зі святом Курбан-байрам 2023

Сьогодні, 28 червня, Харківський міський голова Ігор Терехов привітав мусульманську громаду зі святом Курбан-байрам. Про це повідомляють Харьковские известия.

«Шановна мусульманська громада нашого міста! Вітаю вас із благословенним святом Курбан-байрам! Святом, що символізує перемогу віри, жертовності, щедрості та глибокої відданості Богу.

Дякую вам за те, що захищаєте Україну на фронті та допомагаєте нам вистояти в тилу. Бажаю вам, вашим сім’ям та близьким гармонії, благополуччя та взаєморозуміння. Нехай у вас завжди вистачатиме сил і натхнення на добрі справи, а поряд завжди будуть щирі однодумці та вірні друзі», – говориться у привітанні.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Також з нагоди святкування Курбан-байраму директор Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікіта Стєрін відвідав ісламський культурний центр «Аль-Манар».

Учасники зустрічі обговорили нагальні проблеми та можливість залучення мусульманської спільноти до деяких питань життєдіяльності міста.

Довідка. Курбан-байрам – одне з головних свят у мусульман. Це символ об’єднання вірян незалежно від національності та соціального становища, символ милосердя, доброчинства та любові до ближнього.

ОСТАННІ НОВИНИ