Мер Харкова провів переговори з Прем’єр-міністром Баварії та мером Нюрнберга

06.02.2024 08:59   -
Мер Харкова провів переговори з німецькими партнерами

Під час зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю щодо відбудови Харкова. Про це Інфосіті дізналося з повідомлення в офіційному ТГ-каналі Ігоря Терехова.

У Німеччині Ігор Терехов зустрівся з Прем’єр-міністром Баварії Маркусом Зедером та мером Нюрнберга Маркусом Кьонінгом. Партнерам міський голова Харкова розповів про поточну ситуацію у місті, зокрема про колосальні обсяги руйнацій житлової інфраструктури внаслідок обстрілів росіян. При цьому Ігор Терехов зазначив, що Харкову важливо перейняти успішні практики повоєнної відбудови європейських міст і розпочати відновлення.

“На шляху до власної відбудови чи не найкращим орієнтиром для нас може стати досвід Нюрнберга, якому вдалося повністю відродити себе з руїн після Другої Світової Війни”, – зазначив мер Харкова. 

Ігор Терехов також подякував партнерам за співпрацю з Харковом, яка, за його словами, була і залишається найрезультативнішою. Цьому підтвердження – ще одна партія з семи автобусів від міста-побратима Нюрнберга. Вони вже у Харкові і найближчим часом стануть на міські маршрути.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ