Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 6 лютого

06.02.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 лютого 2024 року

Астрологічний прогноз на 6 лютого 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто розпочинати роботу над новими – важливими – проєктами: впоратися з ними представникам вашого знака сьогодні не до снаги, тому краще зайнятися менш важливими та спокійнішими справами.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто брати на себе – разом із власними – чужі обов’язки: люди, які захочуть їх на вас звалити, тиснутимуть на притаманну вам шляхетність – не дозволяйте їм маніпулювати собою.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Небажано ділитися з кимось професійними ідеями, які сьогодні спадатимуть вам на думку, інакше ви дуже швидко дізнаєтеся, що хтось випередив вас, втіливши їх у життя.

Рак (22 червня – 23 липня)

Гнатися за кількома “зайцями”» небажано завжди, але сьогодні такий підхід до вирішення професійних питань особливо небажаний – ви не встигнете нічого, тому визначтеся з тим, що для вас важливіше.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Незважаючи на те, що у фінансовому відношенні ваше становище успішне, режим розумної економії не зашкодить: не варто витрачати всі наявні у вас ресурси – створіть їх стратегічний запас.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Небажано ухвалювати важливі професійні та життєві рішення – з великою ймовірністю вони виявляться помилковими, тому нинішній день більше підходить для оцінки ситуації, що склалася.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Спілкування з коханою людиною сьогодні бажано звести до мінімуму: під впливом місячних енергій ви з нею можете наговорити одне одному зайвого, а це загрожує серйозним погіршенням взаємин.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто витрачати енергію, що б’є через край, яку ви відчуєте сьогодні, на порожнє проведення часу – наприклад, розмови й суперечки, які не несуть жодного смислового навантаження – її можна витратити з більшою користю.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто шукати пригод на свою голову, розпочинаючи спілкування і – особливо! – конфлікти з незнайомими та неадекватними людьми: дослухайтеся до поради зірок – оминайте їх стороною.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто виділятися із загальної маси співробітників, пропонуючи нові і, як вам здається, перспективні ідеї: сьогодні керівництво навряд чи їх оцінить, тому заощадьте їх для зручнішого випадку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Енергії на весь робочий день вам не вистачить, тому важливим справам потрібно присвятити лише першу його половину, друга ж ідеально підходить для того, щоб відновити сили – вже завтра вони вам знадобляться.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Обережного спілкування вимагатимуть сьогодні фінанси: небажано відгукуватися на прохання про допомогу, які можуть виходити від незнайомих вам людей: найімовірніше, йтиметься про шахраїв.

ОСТАННІ НОВИНИ