Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 9 травня

09.05.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 травня 2024 року

Астрологічний прогноз на 9 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якої б мети ви не вирішили сьогодні досягти – професійної чи господарської, не намагайтеся хапатися за все й одразу: розставте пріоритети та дійте від важливих цілей до менш значущих.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Фізична активність сьогодні користі не принесе, тому бажано зосередитися на завданнях, які потребують розумового вирішення – цього дня інтелект цінуватиметься більше за інші якості.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Налаштовуватися сьогодні потрібно тільки на позитив, тоді будь-яка справа, до якої ви візьметеся, складатиметься легко й без напруженості, а негатив лише відбере у вас сили, яких навесні й так небагато.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто скаржитися на своє життя стороннім людям, яких ви до того ж погано знаєте: велика ймовірність того, що вони скористаються вашою відвертістю вам на шкоду – шукайте моральної підтримки у близьких.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Для продуктивної роботи сьогодні сприятлива лише друга половина дня, першу ж потрібно присвятити відпочинку та підготовці до активної діяльності – сили знадобляться вам уже пообіді.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо ви давно збиралися змінити місце роботи, кращого часу, ніж нинішній день, вам не знайти: вакансія, яку вам запропонують обійняти сьогодні, може виявитися справою вашої мрії.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Як не дивно це прозвучить, але сьогодні вам треба якомога менше спілкуватися з близькими людьми – занадто велика ймовірність сварки на порожньому місці, яку не вдасться закінчити одразу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Енергію, яка переповнюватиме вас сьогодні, потрібно спрямувати не на конфлікти зі своїм оточенням, до яких підштовхуватиме вас ваш характер, а на добрі справи – наприклад, на наведення ладу в оселі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не беріться до роботи над новими проєктами доти, доки не завершите старі, причому зробити це треба буде на совість, тоді й починання вдасться здійснити найкращим чином.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Поява у вашому житті людини з минулого нестиме серйозне смислове навантаження: велика ймовірність того, що вона має підказати вам, як діяти в ситуації, що склалася у вашому житті.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сумні думки, які можуть долати вас цього дня, легко блокувати позитивними емоціями, а з чим вони водночас будуть пов’язані, вирішувати кожному з вас.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зустрічі сьогодні мають бути лише діловими – у них вам вдасться досягти необхідної домовленості, а от побачення і спілкування з друзями призведе до несподіваних та образливих конфліктів.

ОСТАННІ НОВИНИ